Kivenlahti Rock pitää välivuoden

Kivenlahti Rockin järjestäjät ovat päättäneet pitää välivuoden, joten elokuuksi Tapiolan urheilupuistoon suunniteltu festivaali sekä Metro Areenalle 4. kesäkuuta suunniteltu KLR SPECIAL peruuntuvat.

Tapahtuman järjestäjät pahoittelevat peruuntumista.

Syitä peruuntumisen on monia, mutta päällimmäisenä ja tärkeimpänä on Länsimetron aukeaminen ja sen tuoma merkittävä helpotus tapahtuman saavutettavuuteen.

Kivenlahti Rock tulee muuttamaan Tapiolan urheilupuistoon ja on jo vakiinnuttanut paikkansa kesäkuun ”ensimmäisenä festarina” ja tästä paikasta halutaan pitää kiinni myös jatkossa. Koska Metro aukeaa vasta elokuussa, tapahtuma halutaan siirtää suoraan seuraavalle vuodelle ja omalle paikalleen kesäkuulle.

Eli Kivenlahti Rock vetäytyy nyt suunnittelemaan tulevaa ja palaa entistä ehompana vuonna 2017! Toivotamme kaikille erittäin hyvää kevättä ja nautinnollista festarikesää 2016.

Tapaamisiin kesällä 2017 Espoossa!

Lunastetut KLR SPECIAL pääsyliput

Jo lunastetut KLR SPECIAL pääsyliput voi käydä palauttamassa Ticketmasterin täyden palvelun myyntipisteisiin (ei R-kioskit) tai postitse osoitteella:

Lippupalvelu Oy – Ticketmaster Suomi
PL 667
00100 Helsinki

Kuoreen tulee liittää pääsylippujen lisäksi nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, pankkitilin IBAN numero sekä mahdollinen sähköpostiosoite.